Rakouská výstava Wels

14.12.2016 18:26

Na výstavu do Welsu jsem se vydala s kamarádkou Lenkou. Cestovala s námi Claudi (Ice Queen Warriorbull), Marvin (CH.Zaby Red Warrior Fransimo Bohemia). Lenky Airin (Gate to Paradise Warriorbull) a jako bonus jsme vyfasovaly našeho odchovánka Lencíka (Lancelote Pure Love Warriorbull). 

Na Rakouskou výstavu jsem vyjela prvně :), cesta rozhodně byla lepší než do Brna :D. Posuzování pana rozhodčího nebylo špatné, až na nadržování některým rakouským vystavovatelům :D. 

Nejprve nastoupil náš malinký Lencík (Lancelote Pure Love Warriorbull), s Lencíkem je trochu těžší pořízení :D, mlátí s ním dostatečně puberta :D a moc nebral mého snažení o kousek pozornosti. Ale i přeston si zasloužil známku VELMI NADĚJNÝ 1 :).

Do třídy šampionů nastoupil náš krasavec Marvin (CH.Zaby Red Warrior Fransimo Bohemia), při veliké konkurenci krásných černých :) psů vybojoval EXCELLENT 3. 

Do třídy mladých nastoupila naše malá Claudi (Ice Queen Warriorbull), Claudi je povahově velmi veselá, kroutila se jak žížalka :), pozornost pana rozhodčího jí natolik rozveselila, že nechtěla ani pamlsek, abych jí zklidnila. Tato třída byla nejvíce obsazená, Claudí si vykroutila EXCELLENT 4 :D.

A jako poslední z našeho týmu Warriorbull nastoupila Airin (Gate to Paradise Warriorbull) se svojí paničkou Lenkou :). Holky se moc snažily a bojovaly :). Airin vybojovala EXCELLENT 2 Res.CAC za rakouským vystavovatelem :). 

Omlouváme se za kvalitu fotek, máme jen z mobilu, foťák zůstal doma :).