Výstava ČB

13.10.2016 23:06

Dne 8.10. 2016 se konala MVP v Českých Budějovicích.

Této výstavy se zúčastnil jen náš Marvin ( Zaby Red Warrior Fransimo Bohemia), jelikož jsem neměla jet, tak jsem nepřihlašela naše holky. Marvin měl být svěřen mojí kamarádce Lence, ale nakonec padlo rozhodnutí svěřit štěňátka mému příteli, který vše zvládl na jedničku, za to mu moc děkuji :). 

Na výstavu jsem vyrazila s Lenkou a mou sestrou, které také děkuji za pomoc :), držení pejsků a focení :). S holkama jsem si to užila. 

Také všem co se na nás přijeli podívat :). A kamarádce Ivance za skvělé dárečky :).

Rozhodčí - Alena Auerbach

S posuzováním této rozhodčí jsme byli lehce rozčarovaní. Viděla trochu více černě, než je zdrávo, červení a strakatí jedinci neměli moc šancí. Poznala jsem hned jak jsme vešli s Marvinem do kruhu, odvrátila oči na černé psy. Je to škoda, tato rozhodčí za mě ne. Měla by se proškolit, nebo jít na seminář o SBT, zjistit co je nestandardní lehké ucho u SBT atd. 

Lily (Jingle Bell Warriorbull) 

Airin (Gate to Paradise Warriorbull), výtězka speciální výstavy V1CAJC, Výborná 4 speciální výstavy v konkurenci 46 fen. U paní rozhodčí Aleny Auerbach získala své prví VD :). Nekorektní pohyb a špatné postavení špičáků. Div že nedostala D :). Airin má krásný chod obou párů končetin, od Anglické rozhodčí byl dokonce její pohyb vyzdvyhován!!! Byla i požádána o reprezentaci v Holandsku na ISM, nejlepší reprezentanti u nás v ČR!!!

Dcera po naší Ebbie Honey Heart (Iceberg Iwi Warriorbull) si nevedla špatně :), měla výhodu černé barvy. Takže měla holčička šanci. Je moc krásná a majitelům i zde gratulujeme :). Šlo Vám to skvěle!!!