Světová výstava

03.10.2021 22:37

Máme za sebou překrásný víkend v psím světě výstav. 

Na tuto výstavu přijeli rozhodčí ze země původu, specialisté přes naše plemeno. Posuzování se zhostili dle očekávání opravdu bravurně. 

Nebyla to samozřejmě klasická výstava, zde byla veliká konkurence z řad velice kvalitních chovatelských stanic ze zahraničí.Přijeli chovatelé z Ruska,Francie, Polska, Slovenska, Holandska, Španělska, Dánska, Anglie a Německa. Takže o konkurenci nebyla nouze. A s naší Pompy jsem nastupovala s tím, že si to jdeme užít, že jsme se vůbec mohly zúčastnit takové prestižní výstavy. 

Naší třidy fen v mezitřídě se zhostil chovatel a rozhodčí Fred Jones ze země původu. Jeho posuzování v předešlých třídách a výběr na stupně vítězů se mi líbil. Pompy nastoupila s 16 fenami, konkurence byla opravdu veliká. Pompy ale zazářila a byla od pana rozhodčího vybrána na třetí místo!!! Mám obr radost a jsem opravdu hrdá, že můj chov má smysl a je vidět kvalita. Jsem moc šťastná. Pompy je má pokračovatelka chovu a veliká naděje, která posunula můj chov opět o level dál i po tolika letech.

Takže ETIOLL MS.POMPADOUR WARRIORBULL /  VYBORNA 3 /16 na Světové výstavě!!!!

Zúčastnil se i překrásný Lancelote Pure Love Warriorbull kde obdržel známku Výborná. 

Děkuji všem za krásnou atmosféru, krásné setkání fajn lidí z našeho světa psů :D. Terezka, Dita a Jana za super den, bylo to jako vždy velice příjemné a samozřejmě super fotky :D