Speciální Výstava

27.10.2014 01:10

25.10. 2014 se konala Speciální Výstava při Evropské Výstavě v Brně (Kadlcův Mlýn) 

Rozhodčí- velmi sympatické dámy z UK, fenky McLauchlan a pejsky Helen Wall, přihlášeno 164 jedinců

Tato Výstava se konala venku, za chladného počasí. Přihlášená byla naše malá Swan (Dance Swan Warriorbull) a dorostenec Marvin (Zaby Red Warrior Fransimo Bohemia). 

Nejprve nastoupila do kruhu štěňátek Swan, jelikož naší malé Swan byla velká zima, odmítla semnou spolupracovat a jak je jejím zvykem, začala stávkovat. Paní rozhodčí ukázala zoubky a postoj, ale chůzy už Swan nepředvedla :D, to už bylo moc. Takže z pořadí a nějakého umístění rázem sešlo. Swan dostala známku NADĚJNÁ :), s hezkým posudkem: Bude nadějné štěně, pěkná hlava, fenčí výraz, pěkná linie hřbetu, pěkná kostra, ne zcela pěkná v pohybu :). Ale i tak si to moje mimi :) zkusilo a do budoucna už to bude lepší.

Přeběhla jsem do druhého kruhu, kde se vystavovali pejsci a nastoupila s Marvinem. Marvin již začíná vnímat a vyrůstá z pubertálních, paličatých nálad, v dospělého chlapáka :). Až na ty ovečky u kruhu to šlo, Marvin byl naprosto fascinován :). Marvínek opět vybojoval krásné druhé místo: VELMI NADĚJNÝ 2. Posudek: Pěkné ucho, čistá pěkná hlava, korektní tlama, dobré předhrudí, dobrá vnější linie, celkově pěkný kopaktní pes :)

Za fotečky moc děkuji Ter!!!

                          Swan 

                    Marvin