Special Show 12.9. 2015

14.09.2015 20:54

Na tuto výstavu jsem se velice těšila, jelikož jsme se sešli v hojném počtu s našimi odchovánky. Z vrhu A, B, D. 

Tak to vezmem popořadě: za Ačko nás reprezentovala fenečka po naší Jolly Passtaff Legion x CH.Anatol Benjamin Great Staffield. Arllete Red Warriorbull - Kelly, ve velmi obsazené třídě, 34 fen, získala hodnocení VÝBORNÁ!!! Majitelům moc Gratulujeme!!! :)

Za Béčka nás reprezentoval jako vždy Cain :) Beanies Blue Warriorbull v mezitřídě. Cain opět nezklamal a v kruhu páníčka pěkně potrápil :D, prý aby se nenudil, dělá to velmi rád :D. Cain i přes zlobení a nechuť spolupracovat, teď musím říci', že si MAJITEL vybojoval známku VÝBORNÁ!!! Veliká gratulace :).

A také nechyběla sestřička Caina, Feebee, Blue Princess Warriorbull, ta nastoupila, stejně jako Cain do mezitřídy kde bylo přihlášeno 23 fen a obdržela krásnou známku Velmi dobrá. Moc děkujeme :)

Za Déčka nastoupila naše Swan a Crossíček, (Dance Swan Warriorbull) a (Devil Night Warriorbull) 

Samozřejmě Swan nezklamala a chtěla brášku sežrat :), moc se omlouváme :).

Tak :), Swan v také velké konkurenci, 34 fen dostala známku Výborná :), máme velikou radost, Swan chodila, ale teď jí zase dělalo problém, že na ní pan rozhodčí sahá :D to prej nesmí :D.

Crossíčka jsem v kruhu ani neviděla, jelikož se prolínal s kruhem vedlejším, kde jsem byla já se Swan. Ale dostal krásný posudek se známkou Výborná!!! Veliká gratulace majitelům :)

A také nesměl chybět náš úžasńák Marvin :) Zaby Red Warrior Fransimo Bohemia, který získal ocenění Výborná v konkurenci 21 psů, za předvedení děkuji Rudovi Slabovi :)

 

Máme pár foteček, bohužel zatím nemáme Kelly a Crossíčka 

Marvin a v popředí bráška ZZ :)