29.10.2016 Výstava Praha

31.10.2016 23:43

Konala se výstava v Praze, tak ani my nemohli chybět :). 

Rozhodčí - Bryden Archie (UK)

                 F.Polehňa

Bohužel jsem si myslela, že v sobotu bude celou výstavu (psy a fenky) posuzovat pan rozhodčí z Anglie, přihlásila jsem naše pejsky pouze na sobotu, že v neděli nebudeme zbytečně ztrácet čas. A logicky by to pan rozhodčí nemohl posoudit sám, to bysme tam byli ještě dnes :D. To mi došlo až po uzávěrce, kdy se s tím nedalo nic dělat. I když mě to vůči naší Puff, Airin a Lily mrzelo, že holky bude posuzovat český rozhodčí, ještě to nedopadlo tak katastrofálně, jak to u českých rozhodčích bývá :D.

K Anglickému rozhodčímu do třídy dorost, kde nastoupilo 10 pejsků. A také nastoupil náš odchovánek po naší Arlet (Jolly Pastaff Legion) a Marvinovi (Ch.Zaby Red Warrior F.B.).

Lencík-Lancelote Pure Love Warriorbull obsadil 1 místo :), udělal nám velikou radost :) Velmi nadějný 1. Doufáme, že mu to půjde takto dobře i nadále :).

Do třídy šampionů nastoupil Marvin (CH.Zaby Red Warrior Fransimo Bohemia) v konkurenci 6 pejsků obsadil neuvěřitelné 1 místo, EXCELLENT 1CAC!!!! Nemohla jsem tomu uvěřit, když na mě pan rozhodčí z Anglie ukázal, byla jsem smířená s tím, že mám jít z kruhu ven :D, až mě zarazily kamarádky, že s Marvinem máme jít na první pozici :D. Přišlo mi to pak hodně k smíchu, jelikož jsem do kruhu nastupovala s velkou nejistotou. Přecijen třída šampionů, takže jsem očekávala spíše neuspěch. Tento výsledek mě hodně překvapil :D.

K českému rozhodčímu nastoupily naše holky Puff (Girl Lovely Puff Warriorbull), Airin ( Gate to Paradise Warriorbull ) a Lily (Jingle Bell Warriorbull), všechny do třídy mladých. A všechny s ohodnocením Excellent :). 

Lencík

Marvin

Puff

Airin

Lily